IT-værktøjer

For alle årgange og til alle fag.

Mange online IT-værktøjer til produktion, interaktion, skriftlighed, samarbejde og videndeling ex. lyd- og billedredigering, animation, film-arkiv, hjemmesider, blogs osv. Målrettet danske skoler. Sikkert miljø for opbevaring og undervisning med digitale medier.

Indhold: Goanimate, Tiki-Toki, Easel.ly, Pixton, Thinglink, Prezi, Animoto, Mindmeister, Slideshows, Screencast, Padlet, PoeToon, MovieCut, SlideMaker, Skoleblogs, VoiceTread, Peopleplotr, Soundation, FILM-X, ExplainEverything, Screencastify som giver gode rammer for skriftlighed, videndeling og samarbejde i undervisningen. Andre forlag f.eks. Gyldendal har mange opgaver, der kan laves i Skoletube. Skoletube er brugervenligt, så selv de mindste elever vil kunne betjene siden.

LærIT’s mange videovejledninger er flyttet. Alle vejledninger om Skoleblogs ligger nu på skoleblogs.dk og alle vejledninger om Skoletube findes nu via hjælpemenuen på Skoletube.dk. Direkte adgang via SkoleIntra. Alt på Skoletube og Skoleblogs er dokumenteret via trin for trin videoklip målrettet lærere og elever. Giver hjælp og inspiration til brug af IT i undervisningen.

www.skoletube.dk

www.skoleblogs.dk