Læsløs

For 0.-6. årgang + specialundervisning - Fag: dansk

Læsløs.dk et stort online bibliotek, som består af godt 200 bøger og tilhørende opgaver. Der er et rigt udvalg af de kendte og populære Dingoserier og en række fagbøger fra De små fagbøger og Første fakta. De fleste bøger er til indskolingen og mellemtrinnet. Der er interaktive opgaver til alle bøger og mulighed for at få læst enkeltord eller en hel side højt ved hjælp af syntetisk tale. Der kan søges på klassetrin, emne eller på en specifik serie.  Eleverne kan med et enkelt klik føje en bog til Mine bøger, så de får samlet deres eget udpluk af bøger, som kan bedømmes med op til 5 stjerner, efterhånden som de får læst bøgerne. Eleverne kan indgå i en skriftlig dialog med læreren omkring en bog eller opgave.

De letteste bøger er indeholdt i dansk 0.-2. årgang. Søg direkte på læsløs.dk og find alle bøger.

www.læsløs.dk