Velkommen til vores Læringscenter

Læringscentret på Løjt Kirkeby Skole har åbent i hele skoletiden. Vi understøtter elevernes læring og trivsel og vejleder elever og ansatte.

Vi formidler kontakt til idræts- kultur- og foreningslivet og arrangerer kulturtilbud som fx forfatterbesøg, biografbesøg, foredrag mm.

Vi har på vores læringscenter en bred sammensat samling af billedbøger, oplæsningsbøger, tegneserier, en masse godt og forskelligartet fag- og skønlitteratur og en stor samling af letlæsningsbøger.

Derudover formidler vi også digitale læremidler.

På læringscentret kan både elever og lærere låne materialer. Om formiddagen vil der oftest være en læringscentermedarbejder tilstede.

Der er mulighed for, at eleverne sammen med deres kontakt- eller dansklærer kan booke en ugentlig udlånstime, hvor læringsvejlederen er behjælpelig.

Læringscentret er et læringsrum, hvor eleverne kan sidde og arbejde. Der kan hentes inspiration og information i såvel analogt som digitalt materiale. Har vi ikke de ønskede materialer, søger vi hjælp hos Aabenraa Bibliotek, CFU eller naboskoler.

Her på læringscentrets hjemmeside har vores elever og forældre mulighed for at få et overblik over de digitale læremidler vi tilbyder.