Lidt om Løjt SFO2

Løjt SFO2 er Løjt Kirkeby Skoles fritidstilbud for 4. – 6. klasse. SFO2 er en del af SFO Regnbuen.

Hvem kan gå i SFO2?

For at benytte SFO2 tilbuddet skal barnet være bosiddende i Løjt Kirkeby skoles skoledistrikt eller være indskrevet på Løjt Kirkeby Skole. Det er således ikke et krav, at barnet skal være elev på Løjt Kirkeby Skole.

Indmeldelse

Indmeldelse foregår via den digitale pladsanvisning, som du kan finde på www.aabenraa.dk.

Er dit barn indmeldt i SFO Regnbuen overgår det ikke automatisk til SFO2, når det starter i 4. kl.

Pris

Taksten for en SFO2-plads udgør pr. januar 201t kr. 746 (læs mere her). Vær opmærksom på, at juli er betalingsfri. Taksten opkræves af den centrale pladsanvisning ved Aabenraa Kommune.

Der ydes automatisk søskenderabat efter gældende regler og der er mulighed for ansøgning om økonomisk friplads. Ansøgning herom kan foretages på den digitale pladsanvisning.

Alle aktiviteter er inkluderet i forældrebetalingen – dog kan vi opkræve betaling for aktiviteter, der inkluderer forplejning.

Skolebestyrelsen har besluttet følgende åbningstider:

På skoledage:

Mandag til torsdag: kl. 6.30 – 8.00 samt 14.00 - 16.45

Fredag: kl. 6.30 – 8.00 samt 14.00 - 16.00

På skolefridage:

Mandag til torsdag kl. 6.30 – 16.45

Fredage kl. 6.30 – 16

SFO2 deltager endvidere i sampasning i ugerne 28-29-30 på Kongehøjskolens SFO i Aabenraa samt efterårsferien uge 42 i Høje Kolstrup SFO.

SFO Regnbuen kan kontaktes på tlf. 40 35 57 11

SFO-leder Birgit Schjerning kan kontaktes på tlf. 21 49 02 21 eller via mail: [email protected]